2018. okt 06.

Ízlelőbimbókat bekapcsolni!

írta: Budapest Gastro Tracker
Ízlelőbimbókat bekapcsolni!

Sziasztok! :) 

Ezennel elindítjuk „Budapest Gastro Tracker” névre keresztelt blogunkat, ahol olyan tartalmakat próbálunk hétről-hétre előállítani, ami a ti életeteket is könnyebbé teheti.  Egy fárasztó munkanap után már nincs kedved otthon főzni, s csak beugranál valahova egy finom falatra? A barátaiddal ennél egy jót vagy páros romantikázáshoz egy igazán különleges helyet keresel?
Itt megtalálhatod mi szem-szájnak ingere! A Budapest Gastro Trackeren bemutatjuk a magyar főváros ínycsiklandozó helyeit, hogy kedvedre szemezgethess közülük.

Mi megspóroljuk neked a különböző éttermek tesztelését és a tökéletes vacsora helyszín kiválasztását. Csak válogass a blogunkon felbukkanó különböző jellegű étteremkritikák közül és döntsd el, hogy hová mennél szívesen egy randevúra vagy éppen egy baráti összejövetelre.

Tesztjeink során minden apró részletre próbálunk majd kitérni, legyen szó az árról, a hangulatról, az ételek minőségéről, a személyzet kedvességéről vagy éppen arról, hogy mennyire bonyolult az adott hely megközelíthetősége és mennyi parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére.Hogy honnan az ötlet, a kezdeményezés? Mi magunk is sokszor belefutottunk már számtalan rossz vagy kellemetlen éttermi szituációba, sőt manapság lassan már az étteremteszteknek tűnő cikkeknek sem teljesen hihetünk a különböző portálokon, hiszen azok fizetett szponzorációkat tartalmazhatnak. Éppen ezért teljesen inkognitóban, minden feltűnés és előzetes egyeztetés nélkül látogatunk el a különböző vendéglátóhelyekre és teszteljük azok kínálatát. 

Hogy mire számíthattok? Elsősorban budapesti éttermek, büfék részletes tesztjeire, de pár fővároson kívüli, sőt még az országhatárt átlépő gasztronómiai utazásokkal is készülünk Nektek! De ez még maradjon titkos... ;) Tesztjeink során igyekszünk nem csak szavakkal leírni a (remélhetőleg) csodás látványt és ízvilágokat, hanem képekkel és kis videókkal is alátámasztani mindazt, amit átéltünk. És bár az igaz, hogy a fotók és videók az ízeket egyáltalán nem fogják átadni, de kellő motiváló faktorként hathatnak rátok, hogy elmenjetek és kipróbáljátok a helyeket.

Végezetül pár szó a csapatunkról, rólunk, akik remélhetőleg nagyon hasznos gastro tippekkel fognak ellátni titeket: 4 lelkes marketinges, akik imádnak enni... de csakis jókat és jó helyen. :) Ezért döntöttünk úgy, hogy párban vagy éppen csapatostul nyakunkba vesszük a várost és felkutatjuk a legjobb vagy éppen csak legjobbnak látszó helyeket és alaposan górcső alá vesszük őket és minderről részletesen be is számolunk! :)

És ha ez nem lenne elég... érdemes Facebookon és Instagramon is követni minket, hiszen tesztjeinkről sokkal több képi és videós anyaggal készülünk nektek ezeken a platformokon! :)

Öveket becsatolni, tesztelésre felkészülni!

Eszter, Dávid, Orsi, Zita

Szólj hozzá