2018. nov 07.

Palacsinta egészen más köntösben - Bank3 Palacsinta Bár!

írta: Budapest Gastro Tracker
Palacsinta egészen más köntösben - Bank3 Palacsinta Bár!

Neked is a kedvenc desszertjeid közé tartozik a kakaós vagy lekváros palacsinta egy kis porcukorral meghintve? És próbáltad már a sós verziót főételként? A Bank 3 Palacsinta Bárban mindkét változatot kipróbálhatod, akár egymás után is! :)

Ez a különleges palacsinta bár délelőtt 11 órától várja vendégeit az Arany János utca metrómegállótól csupán néhány perc sétára található Bank utca 3. alatt.  Kínálatában az édes és sós óriáspalacsinták gazdag választékán felül saláták és ínycsiklandozó levesek is szerepelnek, így a diétázók is megtalálhatják a számukra megfelelő fogásokat.

Ami azonban az igazi gasztro élményt és a Bank3 különlegességét adja, az a sós óriáspalacsinták sajátos, kreatív újragondolása .A hagyományos, megszokott szervírozástól eltérően ugyanis egészen új megvilágításba helyezik ezt a hazai finomságot. Legyen szó palacsinta felhasználásával készülő gyrosról, burritóról vagy lasagneról, a Bank3 számára egyik sem jelent kihívást. És ezt még fokozni is tudják azzal, hogy olyan különleges főételek formájában is elfogyaszthatjuk kedvencünket, mint a grillezett camambert burgonyakrémmel töltött palacsintával és áfonyás meggyel vagy a cheddar sajtbundában sült jércemell baconös gombamártással és rosso palacsintával.

Itt jártunkkor az utóbbi főételt, valamint a grillezett szűzérméket aszalt paradicsomos arabiata mártással palacsintatekercseken parmezánforgáccsal kóstoltuk meg. Már a neve is ámulatba ejtő, nem?

 

bank3_1.jpgbank3_1_2.jpg

 

Az ételeknek nem csak a nevük, de a szervírozásuk és az ízük is fantasztikus volt!! Ráadásul az adagok is kellően laktatóak, a desszert már alig fért belénk… De ha már egy palacsinta bárban voltunk nem hagyhattuk ki a desszertek legjobbikát, nem igaz? Az édes palacsinták legalább olyan különlegesek, mint a sósak.

Az étkezés megkoronázásaként többek között olyan extra palacsinták közül is választhatsz, mint a Bounty, Maxi King, Oreo és Raffaello, de a hagyományosabb ízek kedvelői is megtalálhatják szívük desszertjét, hiszen nutellás, vaníliakrémes, illetve túrókémes verziók is helyet foglalnak az étlapon. Mi inkább a hagyományos ízvilágot, az epres-vaníliás palacsintát kóstoltuk meg, és azt kell mondjuk, az összhatás itt is fenséges volt.

ban3_2.jpg

Az Á la carte étkezés mellett 11 és 15 óra között kedvezményes, két féle menüvel várják az ide betérőket. Az olcsóbb, 990 Ft-os menü egy választható levesből és egy édes palacsintából, míg a valamivel drágább, 1490 Ft-os egy levesből és egy sós palacsintából áll. Ráadásul mind a két menü mellé ajándék üdítő is jár.

Az árakat tekintve pénztárcabarát helyről beszélhetünk, hiszen egy két fős vacsora vagy ebéd akár 5000-6000 Ft körüli összegből is kijön.

Amennyiben egy olyan különlegesebb helyet keresel a következő baráti, akár romantikus vacsorázáshoz, vagy a mindennapi ebédhez, ahol ínyenc fogásokat kóstolhatsz, s a kiszolgálók is kedvesek, mosolygósak, akkor a Bank3 palacsinta bár a Te éttermed!

Az étlapért, bővebb információkért és foglalásért látogass el a következő weboldalra: http://www.bank3.hu/  

Illetve az étterem Facebook oldalára: https://www.facebook.com/bankharom  

Valamint Instagram oldalukra: https://www.instagram.com/bank3_palacsintabar/  

Szólj hozzá

budapest étterem palacsintázó ebédmenü foodguide Bank3