2018. dec 10.

Bajor söröző – hambi, hambi, hambi

írta: Budapest Gastro Tracker
Bajor söröző – hambi, hambi, hambi

Újra és újra hamburgerre éhezünk, ezért ismét felkerestünk egy új hamburgerező helyet. Hiába, imádjuk a hamburgert és mindig keressük a jobbnál jobb helyeket, amiket bemutathatunk nektek. Kiszemelt hamburgerezőnk most a Bajor söröző lett, ami a Móricz Zsigmond körtér környékén helyezkedik el, a Karinthy Frigyes út 12. szám alatt. A burgerező 3 perc sétára található az Alle plázától, ezért tökéletes választás lehet a karácsonyi vásárlás közben, ha már unjuk a mekis/burger kinges hambikat. A hangulatos vendéglátóegység alapvetően sörözőként funkcionál, így a kínálatban többféle kézműves sört is találhatunk. Bár a mostani látogatásunk során söröket nem próbáltunk ki, mindenképpen tervezzük, hogy felkeressük a helyet ezek kipróbálása céljából is.

A Bajor söröző minőségét és népszerűségét tükrözi, hogy foglalás nélkül ritkán juthatunk asztalhoz, ezért érdemes előre tervezni a látogatást. Széles hamburgerkínálatból tudunk választani, a standard hamburgertól, a csirkés, halas és hagymakarikás verziókon át. Az étlapon mindenki találhat magának szimpatikus burgert a különböző szószok, feltétek, alapanyagok függvényében. Külön plusz pont, hogy nem csak a hamburgert tudjuk kiválasztani, hanem annak méretét is egészen S-től XXL méretig. A jóllakás garantált, ugyanis a lenti képen látható hambik csak M-es méretűek és így is alig bírtuk megenni a két jókora hússal, finom feltétekkel és házi szósszal telepakolt monstrumokat.

Összességében nagyon finom és óriási hamburgereket kaptunk kézhez, amihez természetesen sült krumplit is választottunk. A jól fűszerezett és tökéletesre sütött, kellően ropogós, aranyszínű krumpliszeletek kiválóan egészítették ki vacsoránkat. A két M-es burgerért, krumplival és üdítővel körülbelül 5-6 ezer forintot fizettünk, tehát árban is szuper helyről van szó.

A Bajor söröző egyébként heti menüket is kínál a betérők számára, így azok számára is jó választás lehet, akiknél nem mindenki hamburgerre vágyik.

 

Foglaláshoz elérhetőség és további információ:

Facebook   

Szólj hozzá

budapest étterem krumpli hamburger étteremkritika burger sültkrumpli hambi étteremajánló budapestgastrotracker Bajor söröző